/
  • Streaming + Download

     

1.
01:34
2.
01:39
3.
01:31
4.
01:22
5.
01:55
6.
02:01

about

Recorded and mixed at Raw Sound Studio, Győr in 2011.

credits

released April 8, 2011

tags

license

all rights reserved

about

Who Sows Violence Reaps Storm Szombathely, Hungary

Börzsi - dob
Vini - gitár
Bandi - gitár
Maci - basszus
Harald - ének

2010-2017

contact / help

Contact Who Sows Violence Reaps Storm

Streaming and
Download help

Track Name: Disztópia
Partra vetve vergődünk, millió hibáink közt. Csak bámulunk tétlenül, mert nehéz beismernünk, hogy irányítják életünk, ők is köztünk járnak. Sorsunk a végzetük. Millió hibáink közt együtt őrlődünk. Csak egy utópia a fejemben, de érzem enélkül nem élhetek. Átnevel az elvárásokra, és így lesz a fejemben disztópia. "A modern világ neked dolgozik." Átszabja gátad és szeméttel beterít. Ugyanaz a szar minden nap, belefulladsz a posványba.
Track Name: A hegy
Belemar a húsba újra meg újra, sötét árnyakat vet fel a falra. Reszketve ébredsz rá, hogy a holnapod sem lehet más, csak egy végtelen zuhanás. A harag a karjába zár. Átölel a fagy, ami megvédene fogva tart. Távol a fény, lehetetlen, hogy elérd. Ebből nem jutsz ki, ez a ködbe vész. Neked marad a sötétség. Sárga köd, mely elvakít. A düh az, ami irányít. A harag madara rak a fejemben fészket, és ott bent érleli a mérget. Fattyait saját húsomból etetem. Ez a folyamat végtelen. Érzem el fog érni a végzetem. Minden emberben benne van a félelem.
Track Name: Ármány
Mit látsz, ha a tükörbe nézel? Te nem vagy ember, gyűlöllek téged! Az evolúció félresikerült mellékterméke, ki lecsapni kész egy fiatal életre. Így ártatlan mosolyból csinál örökre megbélyegzett félembert. Lelked helyén egy sötét folt, szenvedésért sóvárog. Sikolyokkal táplálod. A félelemtől szótlanok. Ez nem egy betegség. Te nem vagy ember. Ez nem egy betegség. Gyűlöllek téged!
Track Name: Hagyaték
A percek telnek, majd múlnak az órák. Egyre közelebb az összes korlát. Vártam, hogy csengess, vártam, hogy hívjál, de az ajtó előtt a néma csend áll. Csak a valóság kopogtat az ajtón. Meggyőzni magam egyszerű: "csak látszat". Így könnyebb beismernem magamnak. Semmi sem igaz, semmi sem látszik. Semmi sem igazi, semmi sem történik. Majd a valóság berúgja az ajtót. Kérdések, melyekre nincsen válasz, végtelenségig újra és újra...
Track Name: Láncok
A szabadság látszatát kapod szépen tálalva, de az óra ketyegése újra visszahív a rabságba. Új erőt veszel, de érzed elveszel. Vergődsz és érzed, hogy semmit sem teszel. Forradalmad értelmetlen, értelmet keresve a végtelenben. Kötél a nyakam körül fojtogat. Nem vagyok más, mint korom rabja. A XXI. század egy kés a hátamban. Felemésztenek a tegnapok, tehetetlenséged a korlátod. Reménytelenek a holnapok. Álmaidat hiába hajszolod.